новини

Проект на график на учебното време за 2020-2021 година
Виж
ПРИЕМ за учебната 2020/2021 Виж Работно време за прием на документи График на дейностите
Скъпи ученици, уважаеми родители,

Документите, които са необходоми за записване в VIII клас, в 203. ПЕГ са:

1) Свидетелство за завършено основно образование - оригинал;


2) Служебна бележка с резултати от НВО- оригинал;

3) Акт за раждане - копие.
СВОБОДНИ МЕСТА ЗА IV ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ ЗА VIII КЛАС Виж
Задължителни литературни творби за учениците от новия прием - нашите прекрасни осмокласници! Виж
ОДОБРЕНИ И НА ВТОРИ ЕТАП ОТ НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА "Изграждане на училищна STEM среда"
Уважаеми ученици, скъпи родители, колеги и приятели,

С изключителна гордост ви съобщаваме, че 203. ПЕГ. "Свети Методий" е одобрена и на втория етап от Националната програма "Изграждане на училищна STEM среда"!

Сърдечно благодаря на целия ни прекрасен екип, който с много ентусиазъм и всеотдаен труд участва в разработването на проекта и отличното ни представяне в двата етапа!

Учениците и колегите ни ще имат прекрасна възможност за обучение в иновативна, модерна, съвременна образователна среда!
Виж

Горди и щастливи сме, че 203. Профилирана езикова гимназия "Свети Методий" за ПЪРВИ път от ДЕСЕТ години е на път да реализира прием за VIII клас с ЧЕТИРИ паралелки!!!

Гордеем се, че на първи етап от класирането, в двете ни паралелки с първи чужд език английски са класирани максимално допустимия брой – 26 ученици! В паралелката с чуждоезиков профил - Испански и втори чужд английски, руски, френски са класирани 19 ученици! В паралелката с Предприемачески профил с английски език са класирани 20 ученици! Сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички ученици и родители, които ни се довериха и избраха нашето училище! Благодаря от сърце и на всички наши амбициозни и мотивирани учители, които с всеотдайния си труд и грижовност към учениците ни, правят училището ни привлекателно и предпочитано при избора от седмокласниците и техните родители! Благодаря сърдечно и на всички наши прекрасни ученици, които с високото ниво на знания и постижения успяха да издигнат авторитета на нашето училище и да докажат, че 203. ПЕГ "Свети Методий" е училище, в което се държи на високото качество на учебния процес!!! ❤

ГРАМОТИ ЗА ОТЛИЧЕН УСПЕХ
за прекрасните, амбициозни и ученолюбиви ученици на 203.Профилирана езикова гимназия "Свети Методий". ГОЛЯМО БРАВО ЗА ВСИЧКИ НАШИ ОТЛИЧНИЦИ! Скъпи ученици, продължавайте да се доказвате и да покорявате нови върхове! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!!! Директор: Таня Трапова
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1112