новини


 

ВТОРО МЯСТО В КОНКУРС ЗА НАЙ-ОРИГИНАЛЕН ПОСТЕР ЗА ДЕТЕТО

 

Учениците от IX В клас спечелиха призовото второ място в конкурса, организиран от 203. ПЕГ "Свети Методий" за най-оригинален постер за детето.
Поздравления за креативността и активното участие в училищни събития на учениците от IX В клас и за мотивиращия ги класен ръководител - г-жа Анелия Делчевa.

 

 

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСИ ЗА НАЙ-ОРИГИНАЛЕН ГЕРБ НА КЛАСА И ПОСТЕР ЗА ДЕТЕТО

 

VIIIБ клас е нашият победител в два училищни конкурса, организирани през тази учебна 2020/2021 година от 203 ПЕГ "Свети Методий" :
- Конкурс за най-оригинален герб на класа,
- Конкурс за най-оригинален постер за детето.
Поздравления за оригиналните идеи на учениците от VIIIБ клас, с които впечатлиха журито!
Освен с креативност и високи постижения в състезания по английски език, олимпиади на областно ниво и призови места в училищни конкурси, VIII б клас се отличи през тази учебна година и като класът с най-добра дисциплина!
Огромни заслуги за всички тези достойнства, с които се гордеем, има техният всеотдаен класен ръководител - г-н Жулиен Абрашев!
БРАВО!

 

 

Виж още...

 

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Изключителна гордост за 203. Профилирана езикова гимназия " Свети Методий" са високите резултати на нашите ученици от всички възрастови групи в националното състезание по английски език, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.
Освен отличия на национално ниво, те получиха признание и от ръководството на 203. ПЕГ.
БРАВО, ДЕЦА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

 

 

Виж още...

 

 

Клуб по социална екология - "НЕ" на пластмасата
Клубът по социална екология към 203. ПЕГ "Свети Методий" проведе информационна кампания сред всички ученици от нашето училище, за последиците от замърсяването на природата с пластмаса.
За колко време се разгражда една пластмасова бутилка? А за колко време една найлонова торбичка? Това бяха част от въпросите, с които членовете на клуба провокираха своите съученици.
Те поставиха и информационни табла над всяко кошче за боклук в класните стаи, чрез които да повишат съзнанието за последиците от човешката дейност върху околната среда. Учениците от клуба, под ръководството на своя ръководител - г-жа Таня Орбова / Tania Orbova, отправиха послания за ограничаване на ползването на пластмасови бутилки, торбички и опаковки и заменянето им с алтернативи, щадящи природата.

 

Виж още...

 

 

НАЦИОНАЛНИ КОНКУРСИ
Поздравления за прекрасните момичета от 203.ПЕГ "Свети Методий", за отличното им представяне в национални конкурси!
БРАВО, МОМИЧЕТА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

 

Виж още...

 

 

СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО
И АКТИВНО УЧАСТИЕ В УЧИЛИЩНИ СЪБИТИЯ
Ръководството на 203. ПЕГ "Свети Методий" поздравява своите ученици за ентусиазма и инициативността!
БРАВО, ДЕЦА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

 

Виж още...

 

ОБЛАСТЕН КРЪГ НА ОЛИМПИАДИ
203. Профилирана езикова гимназия "Свети Методий" се гордее с отличните резултати на наши ученици на областни кръгове на олимпиадите по английски език, философия и гражданско образование.
БРАВО, ДЕЦА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

 

Виж още...

 

ПОБЕДИТЕЛИ В УЧИЛИЩЕН КОНКУРС, ПОСВЕТЕН НА ПАТРОНА НА 203.ПЕГ
Талантливи ученици от различни възрастови групи на 203. Профилирана езикова гимназия "Свети Методий" , се представиха отлично в различни категории на училищния конкурс, посветен на патрона на училището ни: есе, стихотворение, акростих, разказ, рисунка, презентация.
БРАВО, ДЕЦА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

 

Виж още...