новини

НА ДОБЪР ЧАС, СКЪПИ ЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ ВИПУСК 2020 на 203. Профилирана езикова гимназия "Свети Методий"! ❤


Скъпи зрелостници,

БЛАГОДАРЯ ВИ за незабравимите мигове, за прекрасните моменти, които изживяхме заедно в Нашето училище! Благодаря ВИ за това, че бяхте всеотдайни, амбициозни, упорити, целеустремени, борбени! Благодаря ВИ за това, че бяхте наши

приятели и заедно споделяхме болки и радости, преодолявахме трудности, покорявахме върхове, издигахме авторитета на училището ни!

Скъпи зрелостници, ВИЕ сте прекрасен випуск, събрал в себе си красиви като пъстра палитра цветове! Всеки от вас оставя в сърцата ни топла следа!

Ние, ръководството на училището и вашите учители, сме уверени, че поемайки по своя житейски път, вие ще се докажете като личности, достойни за уважение, личности, с които всички ние ще се гордеем!

Скъпи млади хора, опознавайте света, стремете се към себедоказване, защитете високия си потенциал с изключителни резултати!

Запазете спомените от вълнуващите години в Нашата гимназия, запазете ценните приятелства, които сте създали тук и си спомняйте с усмивка за незабравимите емоции! Запазете детското в себе си и се утвърдете като успели и щастливи личности!

Уважаеми родители, честита зрелост на децата ви! Благодаря Ви за отзивчивостта, подкрепата, за избора на нашето училище и за доверието към нас - учителите и служителите в 203. ПЕГ "Свети Методий"!

Скъпи зрелостници от Випуск 2020 г., бъдете отговорни и достойни хора, с топли сърца и големи мечти, вярвайте в себе си и превърнете живота си в приказка!

Нека всеки от вас отнесе със себе си частица спомен от Нашето училище, от вашата класна стая, вашите учители и приятели!

НА ДОБЪР ЧАС, МИЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ОТ ВИПУСК 2020 Г.! ОБИЧАМЕ ВИ!

ДИРЕКТОР: ТАНЯ ТРАПОВА

ЧЕСТИТ ПАТРОНЕН ПРАЗНИК!!!


Скъпи ученици, уважаеми колеги, родители, приятели,

11 май - Денят на Светите братя Кирил и Методий е специален празник за нашето училище - денят, в който отбелязваме своя патронен празник!

203. Профилирана езикова гимназия носи името на един от създателите на българската азбука - Свети Методий. Закриляно от своя патрон, училището ни е средище на българската духовност и писменост и вече над 20 години утолява жаждата

за знания и духовно извисяване на много достойни млади българи, като създава мостове между миналото, настоящето и бъдещето. Горди сме да честваме патронния си празник в Деня на Светите братя Кирил и Методий!

Скъпи ученици,

Благодаря ви за това, че избрахте да бъдете част от нашето училище и със своите успехи продължихте да издигате неговия авторитет! Бъдете все така амбициозни, вдъхновени, уверени в себе си и с труд, постоянство и упоритост

постигайте нови победи! И бъдете спокойни – до вас са вашите всеотдайни учители. Пазете традициите на нашето училище, умножавайте успехите му и продължавайте да пишете нови, светли страници в неговата история!

Скъпи колеги,

Благодаря ви за неуморния труд, любовта и всеотдайните грижи към нашите прекрасни ученици! Благодаря ви за ентусиазма и вдъхновението, за професионализма и отдадеността ви на каузата за иновативно и качествено образование! Вие

сте пример и доказателство,че професията УЧИТЕЛ е истинско призвание! Гордея се с вас! Желая ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборим заедно с трудностите и да получим заслуженото удовлетворение от добре

свършената работа! Нека любовта на нашите ученици бъде най-ценният дар за труда ни!

На вас, уважаеми родители,

пожелавам да бъдете все така близо до децата си, за да ги подкрепяте и подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота! Благодаря Ви за отзивчивостта, подкрепата, за избора на нашето училище и за доверието

към нас - учителите и служителите в 203 ПЕГ "Свети Методий"!

Скъпи ученици, уважаеми колеги и родители,

Нека е честит патронния празник на 203. Профилирана езикова гимназия "Свети Методий"!

Бъдете винаги така лъчезарни и усмихнати, заредени и вдъхновени, за да можем заедно, с общи усилия да продължаваме да издигаме авторитета на училището ни! Вярвам, че с ентусиазъм и отдаденост ще покорим нови върхове! Запазете

усмивките си, вярвайте в себе си и в нашата заедност!

Сърдечни благодарности на първия директор г-жа Марийка Попова, която с неуморния си труд е положила стабилни основи през годините, за да просъществува училището ни и да се утвърди като една от предпочитаните езикови гимназии!

Безценен е приноса и на г-жа Тоня Томова, която като директор на училището ни продължава да издига неговия авторитет!

Поклон пред всички учители и ученици, настоящи и бивши, които са оставили и оставят трайна, светла диря в историята на нашето училище!

НАШИЯТ ПОЗДРАВ ЗА ПРАЗНИКА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК:

https://www.youtube.com/watch?v=JvyAyY8RKSU

Сърдечно благодаря на всички ученици, учители, родители, които с много желание, ентусиазъм и вдъхновение, направиха възможна реализацията на този клип!!!

Директор: Таня Трапова